Verborgen gebreken gevonden in je nieuwe woning? Contacteer een verborgen gebreken advocaat!

Bedrijf verkopen of aankopen? Schakel een ondernemingsrecht advocaat in!
August 26, 2020
Klanten die niet betalen? Schakel een incassobureau in
June 29, 2021
Show all

Wanneer je met het gezin net verhuisd bent naar een nieuwe woning of appartement, dan zou dit de tijd van je leven moeten zijn. Alles opnieuw inrichten naar jullie wens en smaak en er een echt thuis voor jullie van maken. Maar wat als je na een paar dagen plots een aantal verborgen gebreken ontdekt die niet gemeld zijn bij de aankoop van de woning? Contacteer dan meteen een verborgen gebreken advocaat om jullie bij te staan! 

Verborgen gebreken 

Een nieuwe woning of appartement kan natuurlijk nooit helemaal perfect zijn, er kunnen altijd een aantal kleine zaken zijn die minder zijn en die ook worden doorgegeven bij de aankoop van de woning. Wanneer er later echter grotere gebreken naar boven komen die niet gemeld zijn bij de aankoop van de woning, dan kan je spreken van verborgen gebreken. Dit kan dan gaan over de grond in de tuin die erg vervuild blijkt te zijn of houten balken in huis die rot blijken te zijn. Dit zijn zaken die je echt niet zomaar mag laten passeren en waarbij je hulp moet inschakelen. 

Verborgen gebreken advocaat 

Bij het aanpakken van verborgen gebreken is het belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Je wil immers geen procedure fouten maken en daarom is het belangrijk om professionele hulp in te roepen. Een verborgen gebreken advocaat kan jou bij deze zaak helpen. Deze zorgt ervoor dat alle stappen correct doorlopen worden, moest het zover komen dat er een rechtszaak van komt. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je geen vergoeding misloopt omdat je niet de juiste stappen hebt gevolgd. 

 

Kennismakend gesprek 

Tijdens een eerste vrijblijvend gesprek kan je met een verborgen gebreken advocaat jouw zaak bekijken. Vaak gebeurd dit eerste gesprek via de telefoon en kan de advocaat je vertellen in welke fase van het proces je je bevindt. Hij zal op dat moment ook aanhalen welke stappen er verder genomen moeten worden en zal je hierbij bijstaan. Op die manier kan jij op een juiste manier verkrijgen waar je recht op hebt!

Comments are closed.